Zlot - Wielki zlot rocznicowy Maranciaków - dyskusja
maranta - Nie 14 Cze, 2015 15:09
Utworzyłam album i pierwsze fotki, jakie pojawiły się tutaj i na Fb wrzuciłam do niego - http://maranciaki.pl/foru....php?cat_id=121
Kolejne fotki możecie również sami do albumu wrzucać, będą wszystkie pod ręką
Dziękuję wszystkim za prześliczne prezenty, są cudne i nie mogę się nacieszyć, cały czas oglądam, macam, podziwiam
Ania Frania - Nie 14 Cze, 2015 16:40
Chciałam bardzo podziękować wszystkim uczestniczkom zlotu, które wczoraj poznałam za przesympatyczne przyjęcie mimo tego iż moje watki odkopane na forum pochodzą z 2006 roku
Pozdrawiam!!!!
maranta - Nie 14 Cze, 2015 16:42
Aniu, nawet nie wiesz jak się ogromnie cieszę, że mogłam Cię spotkać po latach. To było całkowite zaskoczenie, ale bardzo pozytywne
gosias - Nie 14 Cze, 2015 20:15
Aniu bardzo cieszę się, ze mogłam poznać Ciebie
Dorzucałam fotki lo albumu
Jeżeli ktoś chciałby zdjęcia w większej rozdzielczości, proszę wiadomość na PW i podanie swojego @.
Raz jeszcze dziękuję Ani i wszystkim dziewczynom zaangażowanym w organizację spotkania
Podziękowania sponsorom, dzięki którym otrzymaliśmy fajne prezenciki
Dziękuje za wszystkie prezenciki i oczywiście janeczce za piękną niespodziankę
adamwl - Nie 14 Cze, 2015 20:31
Było świetnie, dziękuje organizatorkom, uczestnikom i szczególnie marancie. Z niecierpliwością czekam na wysyp zdjęć.
Jarka - Nie 14 Cze, 2015 20:50
Było prześwietnie, fajnie że mogłyśmy się spotkać
WIELKIE UKŁONY W KIERUNKU DZIEWCZYN ORGANIZATOREK I OCZYWIŚCIE DLA CIEBIE ANIU, GDYBY NIE TY NIE BYŁO BY NAS
Stargard dotarł o 19 z godzinnym poślizgiem, ale było warto
eBeata - Nie 14 Cze, 2015 21:42
Ja też już z domu piszę.
Aniu, dziękuję za to wspaniałe miejsce, jakim jest forum.
Za to, że mogłaś do nas dołączyć.
Zostawiam wielkie podziękowanie dla dziewczyn zaangażowanych w organizację spotkania.
Wszystko było cudowne i świetnie zaplanowane.
beacia-24 - Nie 14 Cze, 2015 22:20
Dotarłam ledwo zywa żyw, ale jestem już w domciu. Więcej jutro. Idę spać.
stonesik - Nie 14 Cze, 2015 22:37
Lublin też już na miejscu i ....tęskni Było cudownie! Gorące podziękowania Dla Ani, organizatorek i wszystkich uczestników. Było warto
nula - Nie 14 Cze, 2015 22:51
Poznań również dotarł szczęśliwie
reszta jutro - padamy ze zmęczenia
wiesia_33 - Pon 15 Cze, 2015 00:07
No to ja też grzecznie melduję, że od godziny 23 jesteśmy w domciu.
Serdeczne podziękowania dla organizatorek i wszystkich uczestników zlotu za mile spędzony czas
Pozdrawiamy my: wiesia_33 oraz edzia322
calicja - Pon 15 Cze, 2015 00:13
Polski Bus jest beeeee - ze sporym opóźnieniem ale dotarłam do Warszawy - padam, dziękuję, było świetnie!!!
iwonka - Pon 15 Cze, 2015 07:00
Ja też dotarłam szczęśliwie do domku.
Dziewczyny dziękuję Wam za wpaniałe chwile pełne wzruszeń
dziękuję organizatorkom za ich trud włożony w organizację zlotu
dziękuję sponsorom za wspaniałe prezenty, bean za fantastyczny prezencik wymiankowy , zorze i jej mężowi za cudowny obraz
kabyr - Pon 15 Cze, 2015 07:23
Sorry, że się wczoraj nie zameldowałam,
ale nos wlepiłam we fotki i później padłam.
Aniu cieszę się, że Cię zobaczyłam w realu.
Duże podziękowania jeszcze raz dla Ciebie za stworzenie tego bloga
i dziewczynom za organizację.
Zobacz ile radości dało nam to spotkanie.
Dziewczyny było super i ja już czekam na następne.
izetta - Pon 15 Cze, 2015 07:28
I ja się odmeldowuję, nie mogłam wczoraj, bo różne takie domowe sprwy były. Dziekuję za czas, w którym mogłam podładować baterie i za to, że mogłam was wszystkie zobaczyć
nismon - Pon 15 Cze, 2015 08:45
Dziękuję przede wszystkim organizatorkom za przygotowanie tak wspaniałego spotkania!
Aniu dziękuję,że choć na krótką chwilkę,ale przybyłaś i mogliśmy Cię poznać,osobiście przywitać i wyściskać
Cudowna atmosfera,cudowne osoby-wszystkich pozdrawiam i ściskam!
nula - Pon 15 Cze, 2015 08:51
Pewnie znowu będzie tasiemiec ..... ale muszę
| calicja napisał/a: | | Polski Bus jest beeeee |
widocznie ten do Warszawy - my dojechałyśmy co do minuty zgodnie z rozkładem
Ja ze swej strony dziękuję tutaj oficjalnie koleżankom moderatorkom -
myślę, że jak na osoby nie mające kompletnie doświadczenia w tej dziedzinie poradziłyśmy sobie zupełnie nieźle
dziewczyny
Aniu - maranto - nawet nie wiesz jak bardzo jestem szczęśliwa, że udało Ci się być z nami choć tyle czasu !!!!
dziękuję wszystkim uczestnikom za udział, uściski, miłe słowa i przede wszystkim możliwość poznania Was w realu
oczywiście również sponsorom, których dary mam nadzieję sprawiły Wam dodatkową radość ....
Jeżeli były jakieś niedociągnięcia (a na pewno były - np. pominięcie w planie niedzielnego śniadania, co wywołało stres u uczestników i obawę, że będą wyjeżdżać głodni )
to mam nadzieję, że nam wybaczycie ....
oddzielne podziękowania dla męża zorzy za przemiły gest i wspaniałe obrazy
A ! i jeszcze muszę podziękować z całego serca wszystkim osobom, które brały udział (teraz już mogę pisać oficjalnie) w "spisku prezentowym" dla Ani - byliście wspaniali i efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania
A muszę napisać, że brało w nim udział kilkadziesiąt osób - zarówno tych obecnych na zlocie jak i tych, którzy przyjechać nie mogli ale chcieli również mieć swój udział .....
koordynacją poszczególnych części projektu zajmowały się Madzia, woalka i beacia-24
no i oczywiście koniecznie muszę podziękować za wspaniałe prezenty : i ten wymiankowy - Jareczko i pozostałe - mają dla mnie szczególną wartość !!!
dla mnie największą nagrodą były opinie, że było fajnie i ......za krótko
faktycznie ten czas jakoś tak szybko zleciał ......
maranta - Pon 15 Cze, 2015 09:07
Moderatorki spisały się na medal
Nula, dla Ciebie to już mi słów brakuje, żeby podziękować
Dziękuję wszystkim, którzy przybyli i raz jeszcze dziękuję za śliczne prezenty
Spisek Wam się udał, kompletnie byłam zaskoczona i oszołomiona
nismon - Pon 15 Cze, 2015 09:13
O tak, szczególne podziękowania należą się sponsorom,dzięki nim wszyscy obecni mieli naprawdę sporo radochy,przemiły gest!
Haniu,Tobie bardzo dziękuję(Ty wiesz za co) i Twojej wspaniałej córci-pozdrawiam gorąco!
nula - Pon 15 Cze, 2015 09:32
| maranta napisał/a: | | kompletnie byłam zaskoczona i oszołomiona |
i o to chodziło !!!!!!!!
cały czas się bałam, że ktoś coś "chlapnie" na ogólnym temacie - ale się udało
Frida - Pon 15 Cze, 2015 10:17
Ślicznie dziękuję organizatorkom, bo to było ogromne przedsiewzięcie, a poradziły sobie doskonale. Brak niedzielnego śniadania, to nie wpadka organizatorek, lecz dostawców usług.
Przyjechałam zaciekawiona spotkaniem i lekko zesterowana, wyjechałam bardzo zadowolona.
Za wspaniałe spotkania, za cudowne towarzystwo i wspólne czytanie do późna w nocy serdeczne podziękowania.
Specjalne podziękowanie dla Janeczki, udało Jej się nauczyć mnie frywolitki na igle, o dziwo załapałam o co chodzi.
bean - Pon 15 Cze, 2015 10:33
Aniu, pomysł na zorganizowanie spotkania jubileuszowego było strzałem w dziesiątkę
Poznać Was wszystkie w realu - bezcenne tylko szkoda, że tak szybko zleciał nam ten wspólnie spędzony czas...
Niektóre z Was rozpoznałam od razu przez to, że zamieszczacie swoje podobizny na forum pozostałe twarze miło było zobaczyć po raz pierwszy
Dziękuję organizatorkom za ogarnięcie całej imprezy - najbliższy kontakt miałam z nulą i widziałam jak wiele nerwów ją to wszystko kosztuje
Dziękuję wszystkim za cudowne chwile i Ani, że udało się jej dotrzeć na nasz zjazd
Teraz z niecierpliwością czekam na kolejne fotki i filmiki z imprezy
Obiecane na zjeździe linki do schematów: http://www.stranamam.ru/post/7697195/ i http://www.stranamam.ru/post/7650448/
Madzia - Pon 15 Cze, 2015 11:14
Wciąż kipię radością! Najlepsza impreza w moim życiu, która dała mi zastrzyk pozytywnej energii na co najmniej rok!
Wielkie podziękowania i serdeczne pozdrowienia dla wszystkich!
Maranto dziękuję Ci za stworzenie miejsca, które jest moim wirtualnym domem, za możliwość poznania fantastycznych osób i za to, że w ogóle jesteś!
Nula i Lu wielkie dzięki za Waszą pracę, obie jesteście niesamowitymi kobietami i wspaniale było Was poznać. Nula dziękuję raz jeszcze za prześliczne prezenty!
ania_b - zakochałam się w Twoim poczuciu humoru i Twoich ciasteczkach
beacia-24 - zwariowana kobieto, nie sposób Cię nie lubić!
bean - wspaniale było poznać jeden ze swoich "wzorów" i przekonać się, że na żywo jesteś równie piękna co na zdjęciach, a na dodatek przemiła
Janeczko - moje myśli nieustannie wracają do Ciebie
SoWa - Twój uśmiech wciąż mi towarzyszy, chyba przyjechał ze mną do Lublina!
adamwl - nie sądziłam, że poznam róże od takiej strony
Lamika - tworzycie fantastyczną rodzinkę, no a Zuzia to najsłodsza dziewczynka świata!
gosias - bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać osobiście!
wiesia_33 i edzia322 - niecodzienny team przesympatycznych kobitek, dostałam od Was moc pozytywnej energii!
iwonka - niech już nie brakuje na forum Twojego promiennego uśmiechu!
saba52 - już nie zapominaj o mnie będąc w mojej okolicy!
calicja - cudna z Ciebie babeczka!
stonesik - byłaś świetną towarzyszką i mam nową fajną koleżankę, dzięki!
Apak - kocham Twoją dbałość o każdy szczegół, jeszcze raz dziękuję za prześliczne prezenty wymiankowe!
Żałuję, że nie było dość czasu żeby nagadać się ze wszystkimi, ale cieszę się ogromnie, że mogłam Was poznać w realu i mam nadzieję, że za rok spotkamy się w jeszcze większym gronie!
Kocham Was Maranciaki!
Renulek - Pon 15 Cze, 2015 11:16
Kochani nie udzielam się tu na forum od wielu lat ale zaglądam do Was od czasu do czasu i odsyłam też sporo osób do forum jak do kopalni wiedzy o rękodziele wszelakim.
Kilka osób może mnie jeszcze pamięta
Woalka długo mnie namawiała na przyjazd i do końca nie byłam pewna, czy uda mi się dotrzeć ale udało się i ogromnie się z tego ciesze. Tu też muszę podziękować Alicji-Woalce i całej Jej rodzinie za tak cudowne przyjęcie mnie pod swój dach i ugoszczenie jak członka rodziny.
Alu nie zdążyłyśmy zrobić sobie nawet wspólnej foty
oniemiałe miny na mój widok kilku osób - szczególnie Maranty - niezapomniane!!!!
Ogromnie się cieszę że mogłam poznać też osoby które znam wyłącznie z netu - one też były "lekko zdziwione" "skąd ja się tam wzięłam"
Organizatorkom dziękuję - że nie krzyczały na "nieproszonego gościa"
Kochani ogromnie się cieszę, że mogłam być tam z Wami
elka j. - Pon 15 Cze, 2015 11:19
Dziękuję za spotkanie pełne wrażeń, wzruszeń emocji. Wróciłam oszołomiona. To była niezwykła przyjemność zobaczyć Was na żywo, uściskać, pogadać, pośmiać się i wspólnie podziergać. Jestem pełna podziwu dla organizatorek - dziewczyny wszystko poszło świetnie Bardzo mnie wzruszyło spotkanie z Anią, naszym dobrem duchem forum, to było bardzo przejmujące zobaczyć i usłyszeć tę eteryczną, niezwykle skromną, ciepłą i wrażliwą dziewczynę. Aniu - wielkie podziękowania za stworzenie miejsca, które daje nam tyle radości, co szczególnie można było zobaczyć na żywo. Dziewczyny - wszystkie jesteście niesamowite
|
|
|