Nici, nitki i niteczki... - Sklepy internetowe z włóczkami
Ada - Wto 27 Paź, 2009 10:16 Temat postu: Polecam e-sklep Napisałam ten post w dziale drutowym, ale nie każda tam zagląda, więc kopiuję go tutaj
Właśnie dziś otrzymałam przesyłkę z włóczką na szale. Szukając kid moheru znalazłam taką pasmanterię http://e-dziewiarka.pl
Napiszę tylko tyle:zamówiłam w niedzielę wieczór ok. 21.45, zaraz też przelałam pieniądze, a paczuszka przyszła 10 min temu. Wynika z tego, że wystarczyło ok. 36 godzin . Jak widać obsługa świetna. Przy dalszych zakupach można dostać rabat.
Zamówiłam "Kid mohair", "Fonsecę" i "Monaco". Wszystkie są w motkach po 25g i 230m w motku. Bardzo ładna jest "Fonseca", bo taka błyszcząca. Idealna będzie na szale ichusty wieczorowe, ale nie tylko. Natomiast "Monaco" ma wplecioną metaliczną nitkę i też jest ładna. No i najważniejsze to cena. Zobaczcie, proszę same. To nie są ceny adrifilu! Są też inne śliczne włóczki.
Nie mam żadnego interesu w tym, ale szczerze Wam polecam.
A to moje zakupy
anza87 - Wto 27 Paź, 2009 10:35
ta szara jest śliczniutka
Grażyna - Wto 27 Paź, 2009 12:20
Widać, że nowy sklep. Ja jeszcze niektórych wlóczek nie widziałam,jakie tutaj podają. Szkoda, że wszystko dosc grube.
Krakowianka - Wto 27 Paź, 2009 13:20
Grażynko ,myślę że nie grube bo 25g =230m ????
na szale itp. w sam raz.
dagny14 - Wto 27 Paź, 2009 13:31 Temat postu: Re: Polecam e-sklep
| Ada napisał/a: | To nie są ceny adrifilu!
|
Bo i jakość nie jest Adriafilu.
Kid mohair adriafilu to prawdziwy ,kozi Kid mohair,ten niestety ,nie- stąd ta różnica w cenie
To samo z wełną- to zupełnie inna bajka
Jednakże Yarn Art ma bardzo fajne włóczki i na pewno warto wypróbować.
Viola - Wto 03 Lis, 2009 19:34
Ada napisz numerki włóczek któe przedstawiłaś bo są śliczne ja dopiero dziś trafiłam na tą stronkę i też chcę coś zamówić a Twoje
Ada - Czw 05 Lis, 2009 15:48
Zakupiłam na szale i chusty po 4 motki, a tu okazało się, że na chustę "Iceland' /nie będę jej pokazywała, żeby nie drażnić/ wyszło niecałe 2 motki 25-gramowe. Robiłam z "Monaco". Piszę to, żeby wiadomo było, że jest super wydajna.
Ja kupiłam Fonseca 01 i 09, Kid Mohair 01 i 18 i Monaco 07.
Trudno mi porównac z jakością Adriafilu, bo nigdy go nie miałam, ale cena przeszło 3 razy taniej/motek 25g Adriafilu, to wydatek ok. 20 zł /zachęca do kupna tańszego.
Nikola5 - Czw 05 Lis, 2009 17:24
Ada dziękuję za stronkę z pasmanterią .Proszę napisz czy ten Kid Mohair jest śnieżno biały ?
Ada - Czw 05 Lis, 2009 19:54
Fonseca jest śnieżnobiały, Kid Mohair bardziej kremowy. To już nawet widać na mojej fotce. Fonseca to ten przy brązowej.
Sal - Czw 31 Gru, 2009 10:53
Chce zarekomendowac i pochwalic sklep e-dziewiarka. Zamowilam w nim dzieki temu watkowi i raczej bede mu wierna. Zamowilam we wtorek, mialam po paru godzinach tel, ze przesylka zostala spakowana i bedzie zaraz wyslana. Dzis jest czwartek i przesylke juz mam w domu.
Dostalam tez rabat na nastepne zakupy .
Szczerze polecam.
Nikola5 - Pon 11 Sty, 2010 18:49
Ada czy robiłaś już coś z fonseca ?
janeczka33 - Pon 11 Sty, 2010 19:44
A ja polecam sklep http://www.dagaz.h2.pl/index.php . Kupowałam w nim kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Dobrze opisane produkty i super kontakt. Można też wstawiać swoje prace ale ja jeszcze nie korzystałam.
wienia - Wto 12 Sty, 2010 19:05
coś mi ten adres nie dziala
Nutilka - Śro 13 Sty, 2010 00:06
nie tylko Tobie u mnie też nie działa
janeczka33 - Śro 13 Sty, 2010 09:05
Przepraszam. Poprawiłam i już działa!!!
Sal - Śro 20 Sty, 2010 19:47
Dolaczam sie do pochwal sklepu zamotane.pl.
eef - Śro 20 Sty, 2010 22:50
| Sal napisał/a: | | Dolaczam sie do pochwal sklepu zamotane.pl. |
Ja również tam kupowałam kilka razy - obsługa bez zarzutu.
betichw - Sob 06 Lut, 2010 10:02
a ktoras z was korzystala ze sklepu "to i owo" ??
Nutilka - Sob 06 Lut, 2010 14:33
tak.. to jest sklep zwiazązany ze sklepem "Pasja", który był w Blue City a teraz przeniósł się do garaży na dalekim Ursynowie w Warszawie oczywiście rzecz cała się dzieje.
Korzystam z tego sklepu jak mi się nie chce jechać do Pasji - polecam
betichw - Sob 06 Lut, 2010 15:12
dziekuje za odpowiedz zamowilam tam czolenka do frywolitek i wplacilam na konto pieniazki. wczoraj weszlam na stronke i widze, ze zamowienie dalej nie zrealizowane, a nie moge sie tam dodzwonic wiec sie troszke przestraszylam.
betichw - Wto 09 Lut, 2010 23:20
dziewczyny. pomozcie! w sklepie to i owo zamowilam czolenka. wplacilam pieniazki i nic. dzis dostalam anulowanie zakpow, bo niby nie ma przelewu. co w takim wypadku zrobic?
Makarbella - Wto 09 Lut, 2010 23:28
W pierwszej kolejności porównać numer konta na zamówieniu i na dowodzie wpłaty. Jeśli się zgadza - sprawdzić, czy pieniądze od ciebie wyszły, w sensie z banku. Jeśli robiłaś wpłatę w jakiejś firmie pośredniczącej tupu "Zielone Okienko" lub inna agencja wpłat - próbować wyjaśniać z pośrednikiem, oni czasem przetrzymują pieniądze i 3 tygodnie. Albo... tfu, tę opcję pomińmy.
Następnie - jeśli pieniądze wyszły - zrób skan dowodu nadania i prześlij go mejlem do sklepu i poproś o sprawdzenie, czy na pewno taka wpłata nie nadeszła, szczególnie jeśli wpłacałaś np. z konta osoby o innym niż twoje nazwisku i nie wpisałaś danych swoich i na dodatek nie podałaś numeru zamówienia. To powinno pozytywnie zamknąć sprawę, czasami zdarza się przeoczyć wpłatę.
betichw - Wto 09 Lut, 2010 23:40
wplacalam z konta mojego taty. numer ich konta sie zgadza, numer katalogowy, za co place i moje nazwisko dopisywalam. boje sie, ze sie nie dodzwonie do nich, bo ostatnio probowalam i nie odbierali, a komorka wylaczona
Makarbella - Wto 09 Lut, 2010 23:57
A może dzwonisz na jaki stary numer? Na głównej stronie wywiesili wiadomość, że mają nowy numer telefonu. Wyślij im jutro dowód wpłaty i bądź dobrej myśli - na pewno można to jakoś wyjaśnić.
betichw - Śro 10 Lut, 2010 22:06
dodzwonilam sie i faktycznie Pani przeoczyla wplate
|
|
|