To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduszki szydełkowe - Ile belfrów dzierga na naszym forum?

ada57 - Wto 04 Sie, 2009 19:31
Temat postu: Ile belfrów dzierga na naszym forum?
"A tak swoja drogą, to sporo belfrów dzierga na naszym forum wesoło mi Ja też wesoło mi"
To fakt bo ja tez do nich należę ale od soboty a właściwie od dziś jestem SUPER szczęśliwa bo w sobotę narodził mi się pierwszy WNUK - śliczny czarnowłosy szkrab ale było trochę drobnych problemów i dlatego dziś dopiero się chwalę (niestety skrzywienie zawodowe - 14 lat dyrektorowanie placówką integracyjną zrobiło swoje i bardzo się o niego bałam). Pozdrawiam
Najszczęśliwsza Babcia!

ada57 - Wto 04 Sie, 2009 19:33

I przepraszam że zupełnie nie w temacie
Runa - Wto 04 Sie, 2009 22:51

gratulujemy wnusia Smile
a ja też belfruje Smile ale tymczasem na macierzyńskim

betichw - Śro 05 Sie, 2009 00:40

Ada57 gratulacje!!!! a co do wnusia o bedzie dobrze Smile - musi byc Smile moj synus tez urodzil sie z wada wrodzona - jak mi o tym powiedziano byl to dla mnie okropny szok. tymbadziej ze dostal 9 punktow i o chorobie dowiedzialam sie w 4 dobie zycia. no ale teraz juz jest wszystko dobrze Smile dlatego trzeba wierzyc Smile calusy dla szczesliwej babci i zapewne slicznego wnusia Smile prosze go wysciskac od forumek Smile

ps. ja tez jestem po pedagogice, ale poki co jestem na wychowawczym - no i szukam pracy w zawodzie Smile

gabis - Śro 05 Sie, 2009 20:15

ada57, przyłączam się do gratulacji!!!
I odmeldowuje się kolejny belfer (czynny zawodowo). wesoło mi

weronika5810 - Czw 06 Sie, 2009 16:17

ADA moje gratulacje za wnusia radocha będzie wszystko dobrze.
Anisa - Pią 07 Sie, 2009 09:18

Przyjmij proszę gratulacje za wnusia kwiatek dla ciebie od kolejnego belfra na tym forum.
szajajaba - Pią 07 Sie, 2009 09:33

Belferka się wita Smile I gratuluję wnusia!
gosias - Pią 07 Sie, 2009 09:52

ada57, Smile gratuluje wnusia!!! Smile

Wita się niebelferka, ale też pracująca w szkole Smile

makneta - Pią 07 Sie, 2009 12:42

Przyłączam się do gratulacji i melduje się belferka na urlopie wychowawczym, który już z pierwszym września mi się kończy niestety (niestety dla robótek).
haneczka814 - Pią 07 Sie, 2009 12:47

I ja się przyłączam do gratulacji - kolejna belferka Smile pozdrawiam
bozena5 - Pią 07 Sie, 2009 12:48

ada57 gratuluję ci wnusia brawo brawo brawo
Kolejna belferka się kłania.

szajajaba - Pią 07 Sie, 2009 12:57

Belferki a czego uczycie?
gosias - Pią 07 Sie, 2009 13:09

Możemy założyć szkołę Wink Moge być od spraw administracyjnych i tych papierkowych Wink
szajajaba - Pią 07 Sie, 2009 13:13

O, jak dobrze, ja nie lubię spraw administracyjnych Very Happy
Runa - Pią 07 Sie, 2009 13:53

to ja będe od odpowiedniej kondycji wesoło mi
Paillette - Pią 07 Sie, 2009 17:09

Wychowanie fizyczne i Przysposobienie obronne.... Smile
maranta - Pią 07 Sie, 2009 17:12

Paillette napisał/a:
Przysposobienie obronne....

oooo mam okazję nadrobić to co straciłam w szkole- stan wojenny i wszelka broń w depozycie Very Happy ech... jak ja chciałam wtedy sobie postrzelać wesoło mi

Paillette - Pią 07 Sie, 2009 17:15

maranta, to zapraszam do Lubina Smile prowadzę reprezentację Ligi Strzeleckiej w liceum. Smile
maranta - Pią 07 Sie, 2009 17:20

Paillette- dziękuję, ale niestety oczka już do bani całkiem, musiałabym strzelać na węch hahahihi
gabis - Pią 07 Sie, 2009 19:18

A ja mogę pomóc w liczeniu. hopla
Grażyna - Pią 07 Sie, 2009 20:18

Ja jestem wieloprzedmiotowcem, bo stale zmieniam kwalifikacje. Przyrodnik, biolog, przez parę lat plastyczka, nauczyciel wychowania przedszkolnego i obecnie edukacji wczesnoszkolnej (zdałam do klasy I).
Nietoperek - Pią 07 Sie, 2009 20:39

Czy studentka fizyki robiąca kurs pedagogiczny może się tu podpiąć? Dodam, że mam już pewne doświadczenie pedagogiczne bo pracowałam jako wychowawca kolonijny Wink Dodatkowo rodzinnie jestem tym obciążona (nauczycielami są: mama+ciocia). No i we wrześniu idę na praktyki do liceum. Tak się ich boję, że niedługo chyba zaczną mi się śnić po nocach. nie widzę nie słyszę ooooo przykro mi
mazionta - Pią 07 Sie, 2009 20:59

to i ja się dołączam:) biorę się za najmłodsze... Takie 3,4 latki:) cmoknięcie cmoknięcie
rene - Pią 07 Sie, 2009 21:42

Anisa napisał/a:
Przyjmij proszę gratulacje za wnusia kwiatek dla ciebie od kolejnego belfra na tym forum.

Jestem również wieloprzedmiotowcem informatyka, technika, fizyka, ostatnio geografia, przyroda, nauczanie na odległość i doradztwo zawodowe ... i już więcej nie pamiętam wesoło mi