To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Koty - Syberyjskie tornado, czyli Pandora

Katarzyna85 - Nie 03 Lis, 2013 21:57
Temat postu: Syberyjskie tornado, czyli Pandora
W związku z charakterem pracy większość czasu spędzam w domu. Wymarzone warunki do pracy - cisza i spokój. Nie dla mnie jednak - za cicho i za spokojnie. Wytrzymałam 1,5 roku i powiedziałam dość, trzeba coś z tym zrobić i tak pojawiły się plany na zwierzątko. Psa już miałam - owczarka niemieckiego, jedynego i niepowtarzalnego. Nie chciałam drugiego, więc postanowiłam zaryzykować z kotem. I tak oto Pandora stała się członkiem rodziny. Aktualnie to małe, futrzaste, 5-miesięczne tornado. Wulkan energii, którego nie sposób okiełznać. Własnie tego mi było trzeba, maleństwa, które całe moje dotychczasowe spokojne życie wywróci do góry nogami Very Happy

A oto i ona Very Happy

la_femme - Pon 04 Lis, 2013 03:34

Śliczna kocina. Pozdrowienia od Koty i Franka
Frida - Pon 04 Lis, 2013 09:42

Cudna koteczka. Takie "charakterne" koty są bardzo miłymi stworzeniami. Człowiek od razu wie, kto rządzi i czuje się potrzebny.
Pozdrawiam, Danuta (kociara od zawsze)

Awenturyn - Pon 04 Lis, 2013 11:03

boska cool cool
Katarzyna85 - Pon 04 Lis, 2013 11:52

Dziękuję Smile oczywiście również w imieniu Pandorki. Cokolwiek by nie zmajstrowała i tak jej ujdzie płazem, albo przez jej słodkie spojrzenie, ale kilkugodzinne wylegiwanie na kolankach Very Happy W tej chwili jedno mogę stwierdzić, moje kolanka już do mnie nie należą, tylko do małej Wink